• Om oss

    Lika fokus på kunder, personal och kvalitet

Eken Städ är ett familjeföretag i Göteborg som erbjuder städtjänster i form av återkommande och enskilda tillfällen, för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Företaget startade 2015 med visionen att erbjuda rena hem med rent samvete. Vi gör det med personal som i hög grad är delaktiga i utformningen av våra tjänster, i övertygelsen om att en nöjd och engagerad arbetsstyrka också är en garant för att våra kunder ska känna sig nöjda. Våra tjänster är prisvärda och av hög kvalitet och levereras inom Göteborgsområdet.

Vi träffar alltid dig som kund innan städningen tar sin början, ett möte där vi tillsammans går igenom våra checklistor, varefter vi bestämmer oss för vilken tjänst som passar för just dina behov.

Hör gärna av dig så bokar vi med kort varsel ett kostnadsfritt möte i din bostad eller på företaget. För bokning och mer information, kontakta oss på info@ekenstad.se – eller gör en intresseanmälan här .

”Med många års erfarenhet från städbranschen har jag skapat ett företag som levererar det lilla extra.”

                                             Zane Busule Instedt

Hur vi landade i en ek

Eken städ – ett namn vi valde med omsorg, inspirerade av det kraftiga lövträdet, som är både starkt och pålitligt, liksom det är vackert och inger trygghet, oavsett om det växer i naturen eller i våra parker, eller har förädlat till möbler och inredning i våra hem. Egenskaper som även speglar vad vi som företag vill representera gentemot våra kunder i form av tryggt bemötande, pålitlighet och miljötänk.