Bra att veta

Som kund hos oss får Du ett rent hem, men också rejält med insparad tid. För att processen ska flyta på så bra som möjligt ger vi här några praktiska anvisningar.

Städupplägg

Normalt arbetar Eken städ från en ordinarie städmall med städmoment som man kommer överens om. Checklister justeras vid första genomgången. Städmallen används sedan under hela städavtalets tid. Eken Städ utgår från att städmallen består under hela avtalstiden. Små justeringar vid enstaka tillfällen är möjliga att genomföra, men ändringar från månad till månad eller från gång till gång accepteras inte då detta påverkar resultatet i längden.

Städredskap

För att underlätta och effektivisera städningen är det viktigt att kunden tillhandahåller bra städredskap. För att vi ska kunna utföra en bra städning krävs att vi har rena trasor. Glöm därför ej att tvätta trasorna mellan städtillfällena. Vid start av tjänsten köper kunden startpaket av städmaterial exkl dammsugare och mopp. All material är miljömärkt och beprövad. Detta är engångskostnad. Material som tar slut går bra att beställa ifrån Eken städ. Personal meddelar om något tar slut. Vi vill också påpeka att gamla redskap riskerar att skada golv och andra ömtåliga ytor.

Semester och ledighet hos Eken städ

Eken städ har inte semesterstängt utan är aktivt året runt, dock medger kunden att vikarie kan sättas in under sommaren och jul. Eken Städ har även stängt under årets röda dagar och normalt finns ingen möjlighet för städning då om inte något speciellt avtalats. Städning som infaller på röda dagar flyttas i största mån till närliggande dag. Eken städ meddelar kunden i god tid innan.

Avbokning av städtillfälle

Det är kostnadsfritt att avboka städning fram till 24h innan inplanerat städning ( Inkommer avbokningen senare än så debiteras ni halva kostnaden) men för att ha möjlighet att boka personalen till andra uppdrag meddela gärna om Ni behöver ställa in städningen. Vi är oftast flexibla och hjälper gärna om Ni skulle behöva byta dag/tid.
Avbokningen ska ske direkt till Eken städ, i annat fall debiteras halva kostnaden. Akuta avbokningar (Någon i familjen insjuknar och måste uppsöka sjukhus eller att man på grund av smittorisk ej kan ta emot Eken städs personal) Akuta avbokningar måste ske snarast, dock minst 3 timmar innan städningen.

Du är inte bunden till något avtal, och behöver Du säga upp våra tjänster går det bra att göra det via e-post.

Vill Du veta mer om hur vi jobbar och vad vi har att erbjuda just Dig, kontakta oss på info@ekenstad.se – eller här, via en intresseanmälan. Därefter hör vi av oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök, där vi gemensamt tar fram ett för dig anpassat städprogram.

Välkommen till oss!