• Våra tjänster.

    Vi sköter städning åt dig
    – efter dina önskemål.

Hemstäd Bas

För våra återkommande och individuellt framtagna
städtjänster arbetar vi efter checklista Bas.

Innan vi startar våra uppdrag går vi dock alltid igenom exakt vad du vill ha hjälp med i ditt hem, hur ofta och vilka dagar som fungerar bäst för dig. För bokning och mer info kontakta oss på info@ekenstad.se, eller gör en intresseanmälan här så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Hemstäd Stor

Ibland är det bra, för att inte säga nödvändigt, ge ditt
hem lite extra vård.

Vid storstädningar följer vi checklistan Stor. Storstädning är något vi rekommenderar för våra kunder innan den regelbundna städningen tar vid. Detta för att skapa de bästa förutsättningarna för att kunna leverera en så jämn och hög kvalitét som möjligt. Vi rekommenderar även våra kunder att – av samma anledning – utföra en större städinsatts minst en gång per år. För bokning och mer info kontakta oss på info@ekenstad.se, eller gör en intresseanmälan här så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Hemstäd Ibland

Behöver du städhjälp endast vid något enstaka tillfälle – går det förstås lika bra.

Vid sådana tillfällen utför vi städning enligt checklistan Bas. Ögna gärna igenom listan innan, så vet vi om det är något utöver det gängse du vill ska ingå. För bokning och mer info kontakta oss på info@ekenstad.se, eller gör en intresseanmälan här så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Flyttstäd

Om ni är på väg att flytta och önskar flyttstäd hjälper
vi på Eken städ förstås gärna till med detta.

Då har vi med oss all utrustning som krävs för att göra ett riktigt gott resultat. För bokning och mer info kontakta oss på info@ekenstad.se, eller gör en intresseanmälan här så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Fönsterputs

Sommar, höst, vinter eller vår – njuta av utsikten genom rena fönster är aldrig fel.

Fönsterputs är självklart en tjänst vi erbjuder. För bokning och mer info kontakta oss på info@ekenstad.se, eller gör en intresseanmälan här så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

På jobbet

När vi gör rent på jobbet gäller checklistan Kontor.

Ingår i kontorsstädningen gör vanligtvis dammsugning, dammtorkning, golvmoppning, städning av kök, matsal, samt badrum och toaletter. Däremot är det inte så vanligt att fönsterputsning och mer tidkrävande städmoment ingår i en ordinär kontorsstädning. Vad som skall ingå i tjänsten, utöver det som finns med i vår förtryckta lista är något vi löser tillsammans med dig under vår inledande träff.

Med våra tjänster får Du en arbetsplats som är damm- och smutsfri, liksom vi gärna ordnar fredagsfikat och ställer fram frukt och blommor – om så önskas. Kontakta oss gärna  på info@ekenstad.se för offert. Eller gör en intresseanmälan här så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Hundpromenad, klädtvätt?

De flesta av oss är stora djurälskare, så även vi.

Därför rastar vi gärna din hund medan du är på arbetet – när vi ändå är hemma hos dig. Vi erbjuder även tvätt och strykning av kläder, eller vattnande av växter i samband med städbesök. Kontakta oss på info@ekenstad.se eller gör en intresseanmälan här så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.